Flyttevask

Flyttevask for bedrifter

ALLIANCE+ utfører en lang rekke renholdsoppgaver og tar gjerne på oss flyttevasken for bedrifter. Å flytte en hel bedrift er en flyttesjau av det store slaget. Det er rikelig å tenke på med flytting, tilkobling av utstyr, adresseendringer, oppdatering av kunder og medarbeider og mye mere. Flyttevasken skal gå greit og profesjonelt uten ytterligere bekymringer for dere.

Vi har lang erfaring innenfor rengjøringsservice og utfører en rekke renholdsoppgaver med profesjonell håndtering. Vi leverer kvalitetstjenester til konkurransedyktige priser og inngår i en åpen og transparent dialog med våre kunder. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på flytterengjøring etter deres behov.

Hva inngår i flyttevask?

Vi avtaler hvilke oppgaver dere har behov for å få inkludert i en avtale om flyttevask. ALLIANCE+ har erfaring innenfor daglig renhold og spesialrengjøring samt vindusvask. Derfor har vi medarbeidere som kan håndtere alle oppgaver innenfor flyttevask profesjonelt, raskt og med høy kvalitet på resultatet.
Typisk vil det inngå oppgaver som sedvanlig renhold slik at alle rom er rene og innflyttingsklare til neste eier/leie med grundig støvsuging og gulvvask, støvtørking og vask av tilgjengelige flater, vask av dører og lister, nedvask av vegg/loft, vask av skap og skuffer inn- og utvendig, vask av baderom/toalett inkludert sluk/vifter, vindusvask og vask av hvitevarer. Har dere særlgie behov eller ønsker, avtales dette.

Regler for flyttevask

Reglene for flyttevask kan variere etter leiekontrakt eller hvilken stand som avtales ved salg. Som utgangspunkt skal eiendommen som helhet ryddes. Rom skal være rengjort og i samme stand som ved overtakelse, bortsett fra alminnelig slit og elde, som medfører normal forringelse.

Ved salg av eiendom skal rom likeledes være ryddet og rengjorte og eiendommen som helhet ryddet. Tommelfingerregelen bør være at nye eier eller leier kan flytte inn uten ytterligere rengjøring. Unntakelser kan være hvis nye leier eller eier ønsker å renovere og derfor ikke har behov for rengjøring eller kun begrenset rengjøring.

Prisen på flyttevask

Prisen på flyttevask avhenger av hvor mange kvadratmeter som skal rengjøres, hvilken stand lokalene er i og hvilke oppgaver som inngår. Særlige bygningsmessige forhold somvindu fra gulv til loft, behov for spesialrengjøring på et eller flere steder o.a. kan ha innflytelse på prisen.
Dere kan alltid kontakte oss for et uforpliktende møte angående oppgaver - vi gir gjerne et konkurransedyktig tilbud.

Det får du for pengene

Vi har fokus på høy kvalitet i leveransen av alle våre tjenester.
ALLIANCE+ er en stor og profesjonell organisasjon - derfor kan du regne med at vi sender ut serviceinnstilte og blide medarbeidere med en profesjonell tilgang til renhold og faglig stolthet over deres yrke. Med en fast kontaktperson sikrer vi tydelig og grei kommunikasjon. Gjensidig tillit og fleksibilitet er topprioriteter for oss - har dere for eksempel behov for å legge flytterengjøring på tidspunkter, der medarbeidere, håndverkere eller flyttefolk ikke blir forstyrret, finner vi en løsning. Vi leverer alltid etter beskrevne krav. ALLIANCE har dessuten fokus på på miljøet og innehar godkjenning som svanemerket renholdsleverandør.

Vi levere ren profesjonell renholdstjenester, hvor vi kan stå inne for kvaliteten. Derfor får du selvfølgelig også det viktigste: et rent bygg, som bedriften kan fraflytte med helt ren samvittighet - klar til nye eiere eller leiere.  

Tilbake