Kantinedrift

Kantinedrift

APPETIZE+ tilbyr kantinedrift for din bedrift. Kantinedrift, kjøkken og mattilbud til bedrifter utgjør en viktig del av våre tilbud. Hos Allianceplus kan du få samlet alle mattilbud til dine medarbeidere under ett - vi tilbyr kantine, frukttilbud og kaffe til arbeidsplassen din.

Bærekraftig kantinedrift

Hos APPETIZE+ har vi fokus på bærekraftig kantinedrift. Det betyr at vi er opptatt av kvalitetsmat basert på dyrevelferd og økologi. Vi balanserer økonomi og miljø ved å jobbe målrettet mot mindre matsvinn og fornuftig ressursforbruk. Uansett hvilken type tilbud din bedrift har behov for, tilbyr vi bærekraftig og miljøvennlig kantinedrift.

Kantinedrift for økt trivsel

En hyggelig kantine med høy kvalitet på maten har stor betydning for dine medarbeideres trivsel. Det vet vi hos APPETIZE+. Her er slagordet ‘god matopplevelse og kremmerskap’. Våre medarbeidere er profesjonelle med sterk fagkunnskap. Det betyr at vi drifter profesjonelt med fokus på sunn og velsmakende mat - men at vårt personale også er hyggelig og serviceinnstilt. I kantinen er dine medarbeidere gjester, som vi tar godt hånd om. Lunsjen er ikke bare til for å fylle på ny energi - det er også en pause fra jobben, hvor dine medarbeidere tanker opp med en hyggelig prat med kollegaer. Sosialt og triveligt miljø i kantinen er viktig når lunsjen ofte er dagens lengste pause. Her tanker medarbeider både næringsrik mat og ny mental energi. En felles lunsjpause med god mat laget fra bunnen øker den sosiale trivselen på jobb og fungerer som samlingspunkt, der man kan koble av og møtes mere uformelt på jobben.

Kantinedrift med god smak

Vi har fokus på sunn, næringsrik og velsmakende mat. Uansett om dere bare ønsker enkle tjenester som hjelp til innkjøp av pålegg, brødmat og drikke eller har behov for storkantine med varmretter eller fullverdig kantine med alle fasiliteter, tilbyr APPETIZE+ gode og økonomiske kantinetjenester til alle bedrifter.

Vår ambisjon er å gjøre det enkelt å treffe sunne matvalg med våre kantinetilbud. Vi følger kostrådene, og med innbydende og sunn mat, blir det lett å treffe rett valg. Et sunt kosthold basert på god og nytelsesrik mat øker helsen og kan bidra til økt produktivitet og mindre sykefravær. Godt kosthold øker konsentrasjonen og produksjon. Matutvalget på jobben avgjør en stor del av dine medarbeiders måltider i løpet av dagen og kan inspirere til at medarbeidere treffer sunne matvalg utenfor jobben også.

Kantinedrift med og uten medarbeiderbetaling

Til store og små bedrifter, med eller uten kasse - behovet deres er utgangspunktet vårt. Du får buffetløsning uten kasse, der alle forsyner seg selv. Matutbudet tilpasses etter kundens ønske. Dere kan få salatbuffet, pålegg, brød, frukt, drikke og varme retter. Vi fakturerer kunden og tar oss av bestilling og betaling for matvarer etc. i kantinen.
For de små og mellomstore bedrifter tilbyr vi også kantine med kasse, der ansatte betaler i kassen. Prisnivået avhenger av utvalg, subsidisjon av kantinedriften og antall ansatte. Her får du også buffet, hvor alle forsyner sig selv.
Til store bedrifter er fullverdig kantine med påsmurt brødmat, varmretter og buffet ofte et bra alternativ. Vi tilbyr også frukt, kaffeløsninger og brødmat til korte pauser, møtemat o.l. utover dagen.

Tre gode grunner til å outsource kantinedriften

  • Smidig hverdag
    Det er veldig lettvint og enkelt med et godt kantinetilbud i hverdagen. Både leder og medarbeider kan nyte godt av kantinedrift, der den største overraskelsen er hvilken delikat rett, som står på menyen i dag.
  • Lavere kostnader og færre bekymringer
    Det koster mange ressurser å drifte kantine selv. Outsourcing er ofte et økonomisk fornuftig alternativ, som gir bedriften mulighet for å fokusere på egne hovedopgaver.  
  • Proft kantinepersonnel
    En profesjonell driftet kantine sikrer sunn, god og sikker mat. Vårt personale er dyktige og serviceminded, slik at de både bidrar til en hyggelig kantine med god stemning og står for en effektiv kantinedrift. 

 

Kantinedrift i Oslo, Bergen... og din by!

Allianceplus har erfaring med kantinedrift i Norge, Sverige og Danmark. Vi tilbyr kantinedrift i Sørnorge og utvider stadig vårt tilbudsområde. Kontakt oss for tilbud og mere informasjon om kantinedriften vår.

Tilbake