Møtemat

Møtemat

Møter krever god møtemat - uansett om det bare er en liten matbit til et kortere møte eller et fullendt måltid til en dagsagenda. De fleste har opplevd at samtalen går lettere over noe å bite i - og god mat gir et godt inntrykk. Det stemmer også når det handler om møtemat. Lange møter med en hel dagsagenda er en krevende arbeidsøkt, der real mat gir en sunn pause.

APPETIZE+ leverer gjerne møtematen til deres møter, uansett om det bare handler om kaffe og frukt eller et komplett arrangement.

Mat til kundemøter

Skal du ha en potensiell kunde på besøk? Da skal alt helst gå glatt og smertefritt. Bestill møtemat på forhånd, slik at dere er sikret god mat uten bekymringer. Hos APPETIZE+ har dere en kontaktperson slik at kommunikasjonen går glatt og enkelt. Vi er fleksible og serviceinnstilte med fagprofesjonelle medarbeidere med stor yrkesstolthet. Vi vil gi gode matopplevelser som skaper verdi for mennesker og bedrifter til en konkurransedyktig pris.

God energi til møtet

God mat og drikke legger grunnlaget for et produktivt møte. Et velsmakende sunt og næringsrikt måltid gir god energi på flere nivåer. Da er alle klar til en god jobbøkt med fokus og konsentrasjon. Et sunt og godt matutvalg på jobben har stor betydning for dine medarbeideres sunnhet og arbeidsglede. Vis at du setter pris på innsatsen og by på en god servering til møtet.

Vår meny til møtematen

Vi leverer buffetmat med påsmurt, varmrett, brødmat med pålegg og drikke, fullverdige måltider og utvalg av sesongens frukt, kaffe og litt godt å spise til. Menyene settes sammen etter deres ønsker og behov.

Hos APPETIZE+ har vi fokus på god, sunn og næringsrik mat. Vi lager mat fra bunnen med lokale, ferske råvarer. Våre medarbeidere er rutinerte og erfarne fagprofesjonelle med fokus på god service og trivelige møter over maten.

Matpausen gir ny energi og gjennom en lang arbeidsdag er det viktig med sunn energi. APPETIZE+ sitt delikate utvalg gjør det lett å ta sunne valg med vellaget, sunn mat, som frister.

Vi har fokus på et bærekraftig kjøkken med økologiske råvarer og dyrevelferd. For oss er det meningsfylt med økonomisk og bærekraftig produksjon, der vi jobber aktivt for å få mindre matsvinn. Vi har faste prosedyrer for avfallshåndtering og gjenbruk, slik at det er enkelt og naturlig å jobbe mot et mer bærekraftig ressursforbruk.

Særlige ønsker til maten

Har dere særlige ønsker eller behov til maten? Vi legger gjerne til rette for matoverfølsomhet, vegetariske tilbud og alternativer for religiøse gjester. Si gjerne fra ved bestilling, om dere har særlige ønsker til møtematen - da er vi helt sikre på å få alt rett, slik at alle gjester får en hyggelig opplevelse og et smakelig måltid.

Tilbake