Nyheter 20.02.2017

Jesper Lok tiltrer som konsernsjef for ALLIANCE+

ALLIANCE+ har utviklet seg fra to regionale rengjøringsfirmaer med en samlet omsetning på 400 millioner DKK til et skandinavisk Facility Service-konsern

ALLIANCE+ har utviklet seg fra to regionale rengjøringsfirmaer med en samlet omsetning på 400 millioner DKK til et skandinavisk Facility Service-konsern, som etter kjøpet av CS Nord A/S i november 2016 også tilbyr cateringytelser og har en omsetning på 1,4 milliarder DKK. Ansettelsen av Jesper Lok skal bidra til å videreføre konsernets utvikling på bakgrunn av hans omfattende kommersielle, strategiske og ledelsesmessige erfaring fra blant annet Falck Emergency, DSB og A.P. Møller Mærsk-Gruppen.

 

"Jeg gleder meg over å kunne ønske Jesper Lok velkommen som konsernsjef i ALLIANCE+ og ser frem til å benytte hans erfaring i den videre utvikling av konsernet. Jesper tilfører verdifull kommersiell innsikt og en veldokumentert evne til å stå i spissen for virksomheter i vekst og forandring. Jeg er overbevist om, at Jesper kan styrke det forretningsmessige fundament for å realisere våre vekstambisjoner for ALLIANCE+ i de kommende år"
Stig Pastwa, styreleder i ALLIANCE+

 

 Jesper Lok er shippingutdannet og har tatt en MBA fra Nova Southeastern University samt øvrige supplerende utdannelse på blant annet Harvard, INSEAD og IMD. Han er dessuten styrelder for ESVAGT og J. Lauritzen, nestformann i Danish Crown og medlem av presidiet i UNICEF Danmark.

"Jeg ser frem til å bli en del av ALLIANCE+ og sammen med laget fortsette den flotte utvikling selskapet har vært gjennom siden etableringen, samt finne nye muligheter for forbedringer og vekst"
Jesper Lok, konsernsjef

 

Nicholas Brace Olsen har vært konstituert i stillingen som konsernsjef siden Henrik Nordenlunds fratredelse i januar 2017 og fortsetter i sin stilling som administrerende direktør for konsernets danske forretning etter Jesper Loks tiltredelse.

 

For ytterligere opplysninger, kontakt vennligst: Stig Pastwa, bestyrelsesformand, ALLIANCE+ Tlf.: +45 23 34 35 54

 

Om ALLIANCE+ ALLIANCE+ er en ledende skandinavisk Facility Service-konsern med aktiviteter i Danmark, Sverige og Norge. Virksomheten har mer en 5.300 velutdannede medarbeidere, som daglig yter service for mer enn 5 millioner kvadratmeter i landene tilsammen. Kundene består av noen av landenes største virksomheter samt mellomstore virksomheter, detaljkjeder og -butikker, butikksenter og restauranter, samt offentlige sektor

Neste nyheter/ pressemeldingALLIANCE+ CSR Report 2020
Tilbake