Gi dagen din et pluss

Facility solutions for and by people who care

Scroll nedover

ALLIANCE+ er en av de ledende uavhengige leverandørene av facility-tjenester. Vårt hovedkontor ligger i København og vi har avdelinger i både Danmark og Norge. Vi sysselsetter mer enn 1 800 høyt kvalifiserte og lidenskapelige medarbeidere. Disse betjener daglig mer enn 583 millioner kvadratmeter, og serverer mer enn 9 000 gjester i våre personalrestauranter.

Med våre miljøvennlige facility tjenester ivaretar vi kundenes behov med en fast kontaktperson, høy fleksibilitet og et forpliktende partnerskap, som gjør kundene våre bekymringsfrie.

Blant våre kunder finner du noen av Nordens største selskaper og mellomstore bedrifter, butikker og butikkjeder, hoteller og offentlig sektor.

.01 Instagram

#allianceplus

Vi er stolte av våre fag, og av at våre medarbeidere hver dag bidrar til å gjøre hverdagen bedre for virksomheter, deres kunder, samt barn og voksne på ulike arena. Du kan få et innblikk i vår hverdag ved å følge oss på Instagram. Der finner du oss Allianceplusdk

Følg oss på Instagram
.02 LinkedIn

Følg med i utviklingen

På vår LinkedIn profil finner du løpende oversikt over ledige stillinger, nyheter om ALLIANCE+, og siste hendelser innen vår bransje. Vi vil gjerne bidra til å øke oppmerksomheten på hvordan rengjøring, kantinetjenester og facilitytjenester bidrar til økt medarbeider- og kundetilfredshet. Og ikke minst, et bedre klima.

Følg oss på LinkedIn
.03 Nyheter og presse

Hold deg oppdatert med siste nytt fra ALLIANCE+

Se alle nyheter
.04 CSR-rapport

Hent CSR-rapport her

I ALLIANCE+ har vi alltid prioritert våre medarbeideres trivsel og utviklingsmuligheter høyt. Vi tar også et sosialt ansvar, ved å ta på alvor vår posisjon som arbeidsgiver for mange ulike nasjonaliteter. Videre å ha kontinuerlig fokus på å ivareta klima, og våre medarbeideres helse ved levering av ulike tjenester. Alt dette kan du lese om i vår CSR-politikk.

Download CSR-rapport
.05 Kvalitet

Svanemerket

ALLIANCE+ er sertifisert med det nordiske miljømerket Svanen. Dette ble vi for flere år siden. Hensynet til miljøet har derfor blitt en del av forretningsgrunnlaget, og en del av virksomhetens DNA. Svanemerket stiller strenge krav til bl.a. kjemikalier, håndtering, avfall og kunnskap. Vi er stolte over å bidra til en mer bærekraftig fremtid.

ISO Sertifisering

Sertifikat NS-EN ISO 9001:2008                

Sertifikat NS-EN ISO 14001:2004             

Kvalitetsstyring

For oss er kvalitetsstyring ikke tomme ord, men helt faste prosedyrer for løpende oppfølgning og optimalisering av arbeidet. Dette gir trygge rammer for våre medarbeidere og dermed et ensartet høyt kvalitetsnivå. Ut fra et detaljert kontrollskjema utfører våre arbeidsledere og kunden sammen en kvalitetskontroll. Eventuelle problemer blir avdekket raskt, og vi kan justere leveransen og/eller imøtekomme nye ønsker fra kunden. Slik avstemmer vi fortløpende forventningene fra begge parter.

Klima og bærekraft

Vi har spesiell oppmerksomhet på, innovative løsninger med potensiale for å redusere bruken av rengjøringsmidler, elektrisitet og vannforbruk, så vel som matsvinn. Dette er et gode for både inneklima og kostnader hos våre kunder, samt arbeidsmiljøet for våre medarbeidere. Ikke minst klima generelt, hvor vi alle har en rolle i å sikre vår planets fremtid. Fremskritt rapporteres årlig som en del av vår dedikasjon til UN Global Compact i vår CSR-rapport. 

Se CSR policy

Miljørapport

.06 Den norske ledelsen

Et dedikert team

Fredrik Duus

Fredrik Duus Daglig leder fredrik.duus@allianceplus.no

Knut Steine

Knut Steine Økonomisjef knut.steine@allianceplus.no

Eva Halvorsen

Eva Halvorsen KHMS-sjef eva.halvorsen@allianceplus.no

Øyvind Blindheim

Øyvind Blindheim Salgssjef oyvind.blindheim@allianceplus.no

Siv Olaug Eikenes

Siv Olaug Eikenes Regionsjef Kantiner siv.olaug.eikenes@allianceplus.no

Elin Andersland Regionsjef vest elin.andersland@allianceplus.no

.07 Konsernledelsen

Anders Egehus

Anders Egehus Group CEO

Stig Frimann Poulsen Group CFO

.08 Styret

Karsten Poulsen

Karsten Poulsen Styreleder

Jesper Lok

Jesper Lok Nestleder

Henrik Bonnerup

Henrik Bonnerup Styremedlem, Partner CFO Polaris Equity

FÅ EN GRATIS TJENESTESJEKK BESTILL TJENESTESJEKK