Renhold Bergen

Renhold i Bergen – hold kontoret rent

Kontakt oss
Scroll nedover
.01 Renhold

Renhold i Bergen – hold kontoret rent

Det å holde et kontor rent er både viktigere og krever mer enn hva de fleste tenker over. Mange tar det ofte for gitt at omgivelsene man befinner seg i holdes rene, men hvem er det som sørger for dette?

Det å holde det rent på et kontor eller i et bedriftsbygg er nemlig noe helt annet enn å holde det rent i hjemmet. Det krever mer, man skal bruke de riktige rengjøringsproduktene, og man skal også ha en kunnskap om forskjellige overflater. Det krever mye tid – tid som dere kanskje ikke har så mye av.

Vi i Alliance+ tilbyr renhold i Bergen av kontorbygg for virksomheter. Våre medarbeidere er alltid godt opplært, og kan tilby en stor kunnskap om renhold som dere ikke nødvendigvis har selv.

Etter mange års erfaring med byggrenhold vet vi at vi kan tilføre bedrifter noe ekstra. Vi kan nemlig ta oss av rengjøringen, og alt som kreves for å skape et rent og hyggelig arbeidsmiljø – så kan dere få tid til å fokusere på deres kjernevirksomhet.

Kontakt oss
.02 Viktigheten i et godt renhold

Hvorfor er byggrenhold viktig?

Et kontor kan være en stor kilde til både dårlig inneklima og sykdom. Bare tenk over hvor mange som går inn og ut av bygningen i løpet av en dag og hvor mange som for eksempel tar på dørhåndtak og overflater. I tillegg er et kontor et sted hvor flere mennesker oppholder seg mange timer hver dag, noe som i stor grad belaster luftkvaliteten og inneklimaet på kontoret.

Støv, skitt og bakterier er noe som samler seg fort opp på et kontor. Men det er ikke alt som nødvendigvis er så synlig, og derfor er det mange bedrifter som ikke tenker over viktigheten i et godt renhold.

Det er faktisk mye viktigere enn de fleste tror. Først og fremst kan grundig rengjøring på et kontor bidra til et lavere sykefravær, da man på et rent kontor vil redusere forekomsten av allergi og spredning av sykdommer.

I tillegg har rengjøring flere andre fordeler. Ved å holde kontoret rent, vil luftkvaliteten bli bedre og lokalene vil være mer hyggelige å oppholde seg i. Dette vil øke både trivselen og produktiviteten til deres ansatte. Samtidig vil deres kontor se mer innbydende ut, noe som kan forsterke et godt førsteinntrykk når dere for eksempel får besøk av gjester og potensielle samarbeidspartnere.

Vi i Alliance+ tilbyr renhold i Bergen av den høyeste kvaliteten, og sørger alltid for at våre kunders kontor holder seg både rent, hygienisk og innbydende. På den måten har dere muligheten til å fokusere på deres kjernevirksomhet.

.03 Miljøvennlig

Renhold i Bergen med et miljøvennlig fokus

Hos oss i Alliance+ har vi et sterkt fokus på miljø og helse. Det er viktig for oss å hele tiden arbeide mot å bruke redskaper og produkter som er mest mulig skånsomme. Rengjøringsprodukter kan ofte inneholde kjemikalier og andre stoffer som er skadelige for både miljøet og for helsen til de som befinner seg i bygget.

Men vi i Alliance+ ønsker å endre på dette. Med andre ord vil vi bruke rengjøringsprodukter som er både skånsomme for dine medarbeidere og som tar vare på miljøet. Vi er nemlig en Svanemerket renholdsleverandør. Det betyr at våre tjenester og renhold i Bergen oppfyller en rekke krav som er satt for en skånsom og bærekraftig rengjøring av kontorbygg.

.04 Kontakt oss

Ta kontakt dersom du ønsker hjelp til renhold i Bergen

Vi er opptatt av å ha en god dialog med våre kunder, og at dere skal føle dere trygge på at dere vet akkurat hva dere betaler for. Ved å benytte dere av våre tjenester for byggrenhold i Bergen vil dere få:

  • Nøye og grundig renhold av alle overflater på et kontorbygg
  • Våre medarbeidere er pålitelige
  • Vi er lette å få kontakt med, og dere vil kun ha én kontaktperson å forholde dere til
  • Et fleksibelt samarbeid med en åpen og transparent dialog
  • Skreddersydde løsninger tilpasset deres behov

Med andre ord vil vi alltid sørge for å levere topp rengjøring i Bergen, med den beste kvaliteten og servicen. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon, eller for å ta en uforpliktende snakk om hva vi i Alliance+ kan tilby deres bedrift.

Kontakt oss
Vi er klare for å hjelpe deg Kontakt oss