Renhold

Renhold i Stavanger

Kontakt oss
Scroll nedover
.01 Renhold

Renhold i Stavanger

Våre tjenester for renhold i Stavanger gjør en forskjell for arbeidsmiljøet for deg og dine ansatte. En kontorbygning er svært utsatt for å være en kilde til allergi, smitte og dårlig inneklima.

I løpet av en uke er det mange mennesker som oppholder seg på samme sted over lengere tid, mange tar på de samme overflatene og det er mange som går inn og ut. Det krever derfor mye mer å vedlikeholde et sunt og rent miljø enn det for eksempel gjør i et privat hjem.

Rengjøringen kan derfor være en stor utfordring for mange bedrifter. Det krever tid, og i en travel hverdag er det kanskje også der mange slipper litt opp. Og det er nettopp her Alliance+ kommer inn. Våre dyktige medarbeidere har lang erfaring og mye kunnskap om nettopp rengjøring av kontorbygg.

Derfor er vi det opplagte valget for å sikre at dere får et rent og sunt arbeidsmiljø, sånn at dere kan gå tilbake til å fokusere på deres kjernevirksomhet. 

Kontakt oss
.02 Renholdet i kontorbygget

Oppnå bedre arbeidsrammer på kontoret

Det er mange grunner til at det er viktig å prioritere renholdet i kontorbygget. Det viktigste er først og fremst for å sikre en god helse hos deres medarbeidere. Et kontor kan ofte være grobunn for allergier, spredning av sykdommer og et dårlig inneklima, noe som igjen fører til et høyere sykefravær og lavere trivsel blant de ansatte.

Ved grundig og jevnlig rengjøring vil dere derfor kunne se mindre sykdom på kontoret. Deres ansatte vil trives bedre på sin arbeidsplass, noe som igjen vil øke både deres produktivitet, effektivitet og kreativitet. I tillegg ser rene kontorlokaler innbydende ut for bedriften, ansatte og eventuelle gjester og samarbeidspartnere som kommer innom deres kontorer.

Det krever mer å vedlikeholde et rent kontorbygg enn det krever å vedlikeholde et privat hjem. Det er derfor vi i Alliance+ har spesialisert oss på kontorbygg, og derfor kan tilby det beste renholdet i Stavanger. Våre medarbeidere har lang erfaring og kunnskap om materialer, renhold og løsninger når det kommer til rengjøring av et kontorbygg – uansett størrelse og behov.

.03 Kvalitet

Grunner til at Alliance+ sikrer Stavangers beste renhold

Vi i Alliance+ har lang erfaring i å levere rengjøringstjenester til kontorbygg. Vi har gjort oss kjent i hele Skandinavia på grunn av våre faglig sterke medarbeidere, gode service og en særdeles god kvalitet på våre tjenester.

Gjennom en åpen og transparent dialog og relasjon med våre kunder bidrar vi til å skape de beste arbeidsforholdene for deres ansatte ved å optimere deres renhold og inneklima på kontoret.

Våre medarbeidere er høyt kvalifiserte og har også en lidenskap for å skape gode forutsetninger på en arbeidsplass. Ved å velge Alliance+ som deres profesjonelle leverandør av rengjøring i Stavanger vil dere derfor få følgende:

  • Gjennom en åpen dialog vil dere alltid vite hva dere betaler for
  • Dere vil få en kontaktperson for en ryddig, åpen og pålitelig dialog
  • Våre medarbeidere sørger for grundig rengjøring av deres kontorbygg
  • Dere får en skreddersydd løsning tilpasset deres behov
  • Oppnå høyere trivsel og mindre sykefravær på kontoret

Vi i Alliance+ har dessuten et stort fokus på å at våre profesjonelle renholdstjenester skal være så miljøvennlig som mulig, og er derfor stolte av å ha være en Svanemerket renholdsleverandør.

Det betyr at vi utfører miljøvennlig renhold i Stavanger og bruker skånsomme produkter i vårt arbeid. På den måten er vi med på å beskytte miljøet, dere som kunder og våre egne medarbeidere. I tillegg vil vi med bruk av miljøvennlige rengjøringsprodukter i større grad bidra til et bedre inneklima for bedriften deres og deres medarbeidere.

.04 Kontakt oss

Få et tilbud på renhold i Stavanger med Alliance+

Alliance+ er en av de ledende leverandørene av facility-tjenester i hele Skandinavia. Fra vårt hovedkontor i København har vi nå spredd oss utover Skandinavia, og har i dag en rekke avdelinger i Danmark, Sverige og Norge.

Dersom dere ønsker hjelp til deres renhold i Stavanger ønsker vi å høre fra deg. Ta derfor kontakt med oss for en uforpliktende snakk om hva vi kan tilby dere. Vi vil tilpasse vår løsning etter deres behov, sånn at dere får akkurat den rengjøringstjenesten dere ønsker.

Kontakt oss
Vi er klare for å hjelpe deg Kontakt oss