Selskapsmat

Selskapsmat til bedriften

God mat er mer enn de daglige måltider - noen ganger skal det være ekstra flott!
Vi leverer gjerne selskapsmat til bedriften, både som catering til eventer, workshops, møter og konferanser, men også når det er noe ekstra å feire. Bestill maten til julebordet, sommerfesten, resepsjon og andre festlige anledninger, der det skal være litt ekstra godt.

Selskapsmat etter deres ønsker

Vi setter sammen menyen ettere deres ønsker, supplert med vår matfaglige kompetanse og store erfaring. Har dere spørsmål om passende menyer, mengden av mat som bør beregnes pr. person eller annet, kan dere trygt spørre oss om råd. Vi hjelper gjerne med planlegging av mat og meny. APPETIZE+ har lang erfaring og med dyktig fagpersonell kan vi løse selv de mest krevende oppdrag.

Dere kan bestille fingermat, snitter og canapeer, kaker og brødmat, buffetmat og selskapsmenyer og selvfølgelig drikkevarer - og har dere særlige ønsker, fikser vi det også.

Særlige ønsker til selskapsmaten

Har dere særlige ønsker eller krav til selskapsmaten, vil vi gjerne vite om det i planleggingen av menyen. Vi tar veldig gjerne hensyn til gjester med matallergier og overfølsomhet, planlegger vegetariske retter og tilrettelegger for alternativer til religiøse gjester. Forteller dere om spesielle ønsker og behov tidlig i prosessen, er det enkelt for oss å legge til rette slik at alle gjester får en god opplevelse og et fullendt måltid.

Vår selskapsmat

Vi stiller høye krav til den daglige maten og enda høyere til selskapsmaten. Til festlige leiligheter skal maten også være festlig. Vi lager smakrik mat fra bunnen med ferske, lokale råvarer.

Når det er fest er såklart lov å unne seg litt mere, men vi har fortsatt fokus på å lage god og sunn mat. Til våre selskapsmenyer skaper vi gjerne sunnere alternativer og muligheter for å sammensette buffetmat slik at gjestene kan velge sunne retter og sammensetninger.

Til selskap og andre arrangementer, skal maten bli flott presentert, smake deilig og dufte nydelig - vi leverer alt som som kreves av selskapsmat, slik at deres festlige leilighet blir en suksess.

Vi tar hensyn til miljøet hele året rundt til hverdag og fest. Hos APPETIZE+ jobber vi for å unngå matsvinn. Det er både bra for miljøet og mere økonomisk. Vi har fokus på å minimere ressursforbruk med faste rutiner for avfallshåndtering og gjenbruk, slik at dere kan holde fest med god samvittighet.

Enkel og grei kommunikasjon

Det er ofte mye styr, når man skal avholde større arrangementer. APPETIZE+ har lang erfaring og vet derfor hva som skal til for et vellykket arrangement, slik at dere slipper for å bekymre dere om maten.

Bestiller dere selskapsmaten hos oss, sørger vi for å få alle informasjoner vi trenger for å sette sammen en flott og god meny etter deres ønsker. Dukker det opp noe, har dere en fast kontaktperson, dere kan kontakte. Vi er fleksible og forsøker å etterleve ønsker og behov i størst mulig grad.

Tilbake