Personalerestaurant

Mat laget fra bunnen av med lokale råvarer

Vi mener, at mat laget fra bunnen av smaker best og er sunnere.

Scroll nedover

Hos APPETIZE+ mener vi at mat laget fra bunnen av smaker best og er sunnere enn halv- eller helfabrikater. Vi foretrekker å bruke friske krydderurter til å gi maten en god og varieret smak.

 

Vi vil gjøre det lett å treffe det sunne valget med vårt mattilbud. APPETIZE+ har en matpolitikk som er baseret på gode kostråd. Men enda viktigere - alt vi lager smaker godt, ser godt ut og dufter nydelig. For, hvis sunn mat er delikat og innbydende, blir den et naturlig førstevalg for gjestene i våre personalerestauranter.

Hos APPETIZE+ balanserer vi hensynet til økonomi og miljø. Vi arbeider derfor målrettet med å minimere matsvinn og ressursforbruk, og har faste rutiner for avfallshåndtering og gjenbruk. Vår filosofi er egentlig ganske enkel: Pengene skal brukes der dem gir mest verdi.

Referancer

APPETIZE+ kundene omfatter noen av de største virksomhetene i Norden, samt mellomstore virksomheter, detaljhandel, hoteller og offentlig sektor

Copyright © Allianceplus A/S