Mer enn renhold

Profesjonelt renhold sikrer betingelsene for høy produktivitet

Kontakt oss
Scroll nedover
.01 Services

Mer enn du kan forestille deg

Rengøring
.02 Cases

Mer enn en leverandør

Gjensidig tillit, fleksibilitet og en fast kontaktperson er noe av det våre kunder legger vekt på.

Se alle cases
Cleaning

Statnett

”Vi oppfatter ALLIANCE+ som en seriøs og kvalitetsbevisst aktør. De har levert fra første stund når det gjelder å imøtekomme våre behov, og har ansatte som utfører jobben med stor nøyaktighet og kvalitet. Det gode samarbeidet med ALLIANCE+ og at de dekker våre behov, både små og store, har blitt en viktig brikke i hverdagen vår. Vi opplever en god dialog i alle ledd, faglig dyktighet og vi møter hver dag positive og blide ansatte fra ALLIANCE+”

Cleaning

Bane NOR

"ALLIANCE+ utfører et godt arbeid for Bane NOR. Renholdet er jevnt over veldig bra og i de tilfeller hvor Bane NOR ønsker endringer, så er de alltid like serviceinnstilt og stiller opp. Renholds teamet er profesjonelt og svarer fort på alle henvendelser innen kort tid. Takket være Alliance + og det gode arbeidet er kvaliteten på renholdet av høy kvalitet. Bane NOR er totaltsett veldig fornøyd med ALLIANCE+"

Cleaning

AMFI Sogningen Storsenter

"Alliance+ har vært leverandør av vaske tenester i over 3 år på AMFI Sogningen. Vi ser kvaliteten på arbeidet som særs godt. Dette grunna god oppfølging lokalt frå Alliance+. Vi meiner den gode dialogen mellom senteret og Alliance+ og dei gjevnlege kontrollane har bidrege til at vi tykkjer arbeidet har vore bra på senteret. Vi nyttar oss av Insta 800 som fungera fint på senteret. Vi spesielt nemne den raske servicen vi får ved uønska hendingar som har vore fantastisk."

Cleaning

Brødrene Dahl A/S

Me er svært fornøgd med personen som er å reingjer hjå oss. Ho er nok ein av dei beste det har. Samvittigheitfull og grundig. Me ser forskjell når me har andre som er inne og avløyser i feriar og ved sjukdom. Fakturering er iht avtale. Som sagt me er nøgd med samarbeidet og ALLIANCE+ som leverandør av reinhold.

Cleaning

Avinor, Sogndal lufthamn

"Svært godt nøgd med reinhaldet frå ALLIANCE+. Ingen som klagar over reinhaldet sidan Avinor skreiv kontrakt med ALLIANCE+. – Dette har aldri hendt på Sogndal lufthamn"

Cases
.03 Instagram

#allianceplus

Vi er stolte av våre fag, og av at våre medarbeidere hver dag bidrar til å gjøre hverdagen bedre for virksomheter, deres kunder, samt barn og voksne på ulike arena. Du kan få et innblikk i vår hverdag ved å følge oss på Instagram. Der finner du oss Allianceplusdk

Følg oss på Instagram
Vi er klare for å hjelpe deg Kontakt oss
Referanser

ALLIANCE+ kundene omfatter noen av de største virksomhetene i Norden, så vel som mellomstore virksomheter, detaljhandel, hoteller og offentlig sektor

Copyright © Allianceplus A/S