Mer enn renhold

Profesjonelt renhold sikrer betingelsene for høy produktivitet

Kontakt oss
Scroll nedover
.01 Services

Mer enn du kan forestille deg

Gi dagen din et pluss

Bærekraftige facility tjenester
En fast kontaktperson
Høy fleksibilitet
Forpliktende partnerskap
Bekymringsfritt

Rengøring
.03 Cases

Mer enn en leverandør

Gjensidig tillit, fleksibilitet og en fast kontaktperson er noe av det våre kunder legger vekt på.

Se alle cases
Cleaning

Bane NOR

"ALLIANCE+ utfører et godt arbeid for Bane NOR. Renholdet er jevnt over veldig bra og i de tilfeller hvor Bane NOR ønsker endringer, så er de alltid like serviceinnstilt og stiller opp. Renholds teamet er profesjonelt og svarer fort på alle henvendelser innen kort tid. Takket være Alliance + og det gode arbeidet er kvaliteten på renholdet av høy kvalitet. Bane NOR er totaltsett veldig fornøyd med ALLIANCE+"

Cleaning

AMFI Sogningen Storsenter

"Alliance+ har vært leverandør av vaske tenester i over 3 år på AMFI Sogningen. Vi ser kvaliteten på arbeidet som særs godt. Dette grunna god oppfølging lokalt frå Alliance+. Vi meiner den gode dialogen mellom senteret og Alliance+ og dei gjevnlege kontrollane har bidrege til at vi tykkjer arbeidet har vore bra på senteret. Vi nyttar oss av Insta 800 som fungera fint på senteret. Vi spesielt nemne den raske servicen vi får ved uønska hendingar som har vore fantastisk."

Cleaning

Brødrene Dahl A/S

Me er svært fornøgd med personen som er å reingjer hjå oss. Ho er nok ein av dei beste det har. Samvittigheitfull og grundig. Me ser forskjell når me har andre som er inne og avløyser i feriar og ved sjukdom. Fakturering er iht avtale. Som sagt me er nøgd med samarbeidet og ALLIANCE+ som leverandør av reinhold.

Cleaning

Avinor, Sogndal lufthamn

"Svært godt nøgd med reinhaldet frå ALLIANCE+. Ingen som klagar over reinhaldet sidan Avinor skreiv kontrakt med ALLIANCE+. – Dette har aldri hendt på Sogndal lufthamn"

Cases
Rengjøring

Rengjøring er mye mer enn det du kan se med det blotte øye. For ALLIANCE+ representerer rengjøring stolthet og en faglig disiplin.

Med faglig stolthet og klare holdning til kvalitet og miljø, bidrar våre renholdstjenester til rene, pene, attraktive og hygieniske omgivelser - til glede for både ansatte og besøkende.

.05 Instagram

#allianceplus

Vi er stolte av våre fag, og av at våre medarbeidere hver dag bidrar til å gjøre hverdagen bedre for virksomheter, deres kunder, samt barn og voksne på ulike arena. Du kan få et innblikk i vår hverdag ved å følge oss på Instagram. Der finner du oss Allianceplusdk

Følg oss på Instagram
Vi er klare for å hjelpe deg Kontakt oss