Mer enn renhold

Profesjonelt renhold sikrer betingelsene for høy produktivitet

Scroll nedover

Rengjøring er mye mer enn det du kan se med det blotte øye. For ALLIANCE+ representerer rengjøring stolthet og en faglig disiplin.

Med faglig stolthet og klare holdning til kvalitet og miljø, bidrar våre renholdstjenester til rene, pene, attraktive og hygieniske omgivelser - til glede for både ansatte og besøkende. 

Rengøringsservice
.01 Services

Mer enn du kan forestille deg

Rengjøring

Profesjonel leveranse av rengjøringstjenester

Vår lange erfaring på rengjøringsområdet gjør at vi kan håndtere leveransen profesjonelt, så du kan bruke tiden på din kjernevirksomhet.

Les mer
Spesialrenhold

Avanserte og atypiske rengjøringsoppgaver.

Ingen rengjøringsoppgave er for stor eller spesialisert.

Les mer
Hotel services

De perfekte rammer for et hotellopphold

Vi vet hvor viktig det er for kundeopplevelsen at rommet er rent og innbydende for gjestene.

Les mer
Vinduspuss

Pene og rene vinduer

Rene vinduer forbedrer inntrykket av bygget og skaper et bedre arbeidsmiljø

Les mer
Graffitirens

Effektiv fasaderens

Vår fasaderens er effektiv og baseres på spesialutviklede midler, som skåner både bygninger og miljø

Les mer
Mer enn renhold

Gå på oppdagelsesferd og finn flere tjenester

ALLIANCE+ tilbyr også rengjøringstjenester, samt kontor- og eiendomstjenester. Du finner en stor del av vårt utvalg her på hjemmesiden, men kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å fokusere på egen forretning.

Rengøring
.02 Cases

Mer enn en leverandør

Gjensidig tillit, fleksibilitet og en fast kontaktperson er noe av det våre kunder legger vekt på.

Se alle cases
Cleaning

Statnett

”Vi oppfatter ALLIANCE+ som en seriøs og kvalitetsbevisst aktør. De har levert fra første stund når det gjelder å imøtekomme våre behov, og har ansatte som utfører jobben med stor nøyaktighet og kvalitet. Det gode samarbeidet med ALLIANCE+ og at de dekker våre behov, både små og store, har blitt en viktig brikke i hverdagen vår. Vi opplever en god dialog i alle ledd, faglig dyktighet og vi møter hver dag positive og blide ansatte fra ALLIANCE+”

Cleaning

Bane NOR

"ALLIANCE+ utfører et godt arbeid for Bane NOR. Renholdet er jevnt over veldig bra og i de tilfeller hvor Bane NOR ønsker endringer, så er de alltid like serviceinnstilt og stiller opp. Renholds teamet er profesjonelt og svarer fort på alle henvendelser innen kort tid. Takket være Alliance + og det gode arbeidet er kvaliteten på renholdet av høy kvalitet. Bane NOR er totaltsett veldig fornøyd med ALLIANCE+"

Cleaning

AMFI Sogningen Storsenter

"Alliance+ har vært leverandør av vaske tenester i over 3 år på AMFI Sogningen. Vi ser kvaliteten på arbeidet som særs godt. Dette grunna god oppfølging lokalt frå Alliance+. Vi meiner den gode dialogen mellom senteret og Alliance+ og dei gjevnlege kontrollane har bidrege til at vi tykkjer arbeidet har vore bra på senteret. Vi nyttar oss av Insta 800 som fungera fint på senteret. Vi spesielt nemne den raske servicen vi får ved uønska hendingar som har vore fantastisk."

Cleaning

Brødrene Dahl A/S

Me er svært fornøgd med personen som er å reingjer hjå oss. Ho er nok ein av dei beste det har. Samvittigheitfull og grundig. Me ser forskjell når me har andre som er inne og avløyser i feriar og ved sjukdom. Fakturering er iht avtale. Som sagt me er nøgd med samarbeidet og ALLIANCE+ som leverandør av reinhold.

Cleaning

Avinor, Sogndal lufthamn

"Svært godt nøgd med reinhaldet frå ALLIANCE+. Ingen som klagar over reinhaldet sidan Avinor skreiv kontrakt med ALLIANCE+. – Dette har aldri hendt på Sogndal lufthamn"

Cases
.03 Instagram

#allianceplus

Vi er stolte av våre fag, og av at våre medarbeidere hver dag bidrar til å gjøre hverdagen bedre for virksomheter, deres kunder, samt barn og voksne på ulike arena. Du kan få et innblikk i vår hverdag ved å følge oss på Instagram. Der finner du oss Allianceplusdk

Følg oss på Instagram