Rengjøring

Profesjonel leveranse av rengjøringstjenester

Scroll nedover

ALLIANCE+ rengjøringsservice bidrar til et trivelig arbeidsmiljø og et godt inneklima. Vår lange erfaring og opparbeidet kompetanse gjør at vi kan håndtere leveransen profesjonelt. Dermed kan du som kunde bruke tiden på deres kjernevirksomhet. Vi leverer profesjonelle rengjøringstjenester til konkurransedyktig priser. Samtidig  ønsker vi kun å levere våre tjenester hvor vi kan stå inne for kvaliteten. Vi ønsker å fremstå som  transparente, slik at du som kunde vet hva du får for pengene. Videre ønsker vi en ærlig og åpen dialog i samarbeidet med våre kunder.

 

ALLIANCE+ har et stort miljøfokus. Vi innehar godkjenning som Svanemerket renholdsleverandør. Våre leveranser utføres alltid i tråd med beskrevne krav.

Vi har avdelingskontor med renhold, kantine, vaskeri og lager i Bergen, Os, Haugesund, Nærbø, Kvinnherad, Stord, Bømlo, Odda, Etne, Voss, Kvam, Høyanger, Gaupne, Årdal, Hallingdal og Valdres. Du kan klikke på kontakt os for å finne kontaktinformasjon til din nærmeste Alliance+ avdeling.