Rengjøring

Profesjonel leveranse av rengjøringstjenester

Kontakt oss
Scroll nedover

Vi kan håndtere leveransen profesjonelt med vår lange erfaring. Vår rengjøringsservice bidrar til trivelig arbeidsmiljø og godt inneklima til konkurransedyktig priser.

Gi dagen din et pluss.

.01 Cleaning+

Profesjonell rengjøringsservice

ALLIANCE+ rengjøringsservice bidrar til et trivelig arbeidsmiljø og et godt inneklima. Vår lange erfaring og opparbeidet kompetanse gjør at vi kan håndtere leveransen profesjonelt. Dermed kan du som kunde bruke tiden på deres kjernevirksomhet. Vi leverer profesjonelle rengjøringstjenester til konkurransedyktig priser. Samtidig  ønsker vi kun å levere våre tjenester hvor vi kan stå inne for kvaliteten. Vi ønsker å fremstå som  transparente, slik at du som kunde vet hva du får for pengene. Videre ønsker vi en ærlig og åpen dialog i samarbeidet med våre kunder.

ALLIANCE+ har et stort miljøfokus. Vi innehar godkjenning som Svanemerket renholdsleverandør. Våre leveranser utføres alltid i tråd med beskrevne krav.

Vi har avdelingskontor med renhold, kantine, vaskeri og lager i Bergen, Os, Haugesund, Nærbø, Kvinnherad, Stord, Bømlo, Odda, Etne, Voss, Kvam, Høyanger, Gaupne, Årdal, Hallingdal og Valdres. Du kan klikke på kontakt os for å finne kontaktinformasjon til din nærmeste ALLIANCE+ avdeling.

Professionel rengøring
.02 Hva sier kundene våre?

Case: Bane NOR

”ALLIANCE+ utfører et godt arbeid for Bane NOR. Renholdet er jevnt over veldig bra og i de tilfeller hvor Bane NOR ønsker endringer, så er de alltid like serviceinnstilt og stiller opp. Renholds teamet er profesjonelt og svarer fort på alle henvendelser innen kort tid. Takket være ALLIANCE+ og det gode arbeidet er kvaliteten på renholdet av høy kvalitet. Bane NOR er totaltsett veldig fornøyd med ALLIANCE+."

Vi er klare for å hjelpe deg Kontakt oss