Rengjøring

Profesjonel leveranse av rengjøringstjenester

Vår lange erfaring på rengjøringsområdet gjør at vi kan håndtere leveransen profesjonelt, så du kan bruke tiden på din kjernevirksomhet.

Scroll nedover

ALLIANCE+ rengjøringsservice bidrar til et trivelig arbeidsmiljø og et godt inneklima. Vår lange erfaring og opparbeidet kompetanse gjør at vi kan håndtere leveransen profesjonelt. Dermed kan du som kunde bruke tiden på deres kjernevirksomhet. Vi leverer profesjonelle rengjøringstjenester til konkurransedyktig priser. Samtidig  ønsker vi kun å levere våre tjenester hvor vi kan stå inne for kvaliteten. Vi ønsker å fremstå som  transparente, slik at du som kunde vet hva du får for pengene. Videre ønsker vi en ærlig og åpen dialog i samarbeidet med våre kunder.

 

ALLIANCE+ har et stort miljøfokus. Vi innehar godkjenning som Svanemerket renholdsleverandør. Våre leveranser utføres alltid i tråd med beskrevne krav.

 

Referancer

APPETIZE+ kundene omfatter noen av de største virksomhetene i Norden, så vel som mellomstore virksomheter, detaljhandel, hoteller og offentlig sektor

Copyright © Allianceplus A/S