Mere enn outsourcing

Med vår eiendoms- og kontorservice kan du fokusere på din kjerneforretning og dine kunder

Kontakt oss
Scroll nedover

Én løsning passer naturlig nok ikke for alle. Vi tilpasser derfor våre tjenester etter kundens behov. Våre løsninger kan opp- og nedskaleres i takt med at din organisasjon eller behovet endrer seg. Felles for alle våre løsninger er, at kundene sparer både tid og penger. 

Vi har fokus på å etablere langsiktige partnerskap med våre kunder. Mange av våre kunderelasjoner har oppstått med basis i enten rengjøring eller kantinedrift. Hvor vi deretter i fellesskap og over tid har utviklet og ført tilført tjenester. Dette være seg kontorservice, planteservice, resepsjonstjenester, gartnerservice, handyman og/eller snørydding. Uansett hvilken løsning som velges for din virksomhet, får du en fast kontaktperson. Vedkommende blir ansvarlig for den samlede leveransen og et facility management system som gir oversikt over detaljer og økonomien i leveransen.

Facility Management

La oss håndtere ditt samlede servicebehov, så du og dine ansatte kan konsentrere dere om deres egen kjernevirksomhet. Med ALLIANCE+ får du en prosjektleder som styrer det daglige arbeidet inklusiv utvikling og optimalisering av tjenestene, styring av underleverandører og løpende kvalitetskontroll. Du minimerer dine kostnader og oppnår best mulige service. Det beste av det hele er at du får tilgang til og kan følge leveransen via vårt FM-verktøy.

.01 Services

Mere enn du kan forestille deg

Resepsjonshjelp

Dedikert resepsjonshjelp

Virksomhetens smilende ansikt utad og den effektive koordinator innad.

Les mer
Kontorservice

Effektiv håndtering av post og print

Oppgaver innen kontorservice kan med fordel overlates til oss, der vi står for håndteringen

Les mer
Handyman

Vedlikeholdelse av dine fasiliteter

Vi håndterer alle de små og store praktiske oppgaver

Les mer
Frukt- og kaffeløsning

Frukt og kaffe av høy kvalitet

Vi sikrer et variert utvalg av sesongens frukter, samt en kaffeopplevelse på høyde med den du kjenner fra din lokale kaffebar

Les mer
Vaktservice

Skap trygge rammer

Vi skreddersyr løsninger ut fra deres behov, så du og dine medarbeidere kan føle seg trygge

Les mer
Utendørs vedlikehold

Velpleide utendørsarealer

Gartnerservice er mye mere enn det å slå plenen rundt bygningen

Les mer
.02 Instagram

#allianceplus

Vi er stolte av våre fag, og av at våre medarbeidere hver dag bidrar til å gjøre hverdagen bedre for virksomheter, deres kunder, samt barn og voksne på ulike arena. Du kan få et innblikk i vår hverdag ved å følge oss på Instagram. Der finner du oss Allianceplusdk

Følg oss på Instagram