Vindusvask

Vindusvask

Vindusvask er tungvint og presisjonskrevende arbeide, og stiller høye krav til erfaring, mannskap og utstyr for å få et flott resultat hver gang uten unødig tidsforbruk. ALLIANCE+ ordner vindusvaskerjobben for bedriften din med profesjonelt renhold.

Rene, blanke vinduer sender et viktig signal til både ansatte og kunder. En ren og pen bygning gir et positivt inntrykk i nærmiljøet og ved besøk fra kunder og gjester. Godt renhold bidrar til trivelig arbeidsmiljø og øker arbeidsgleden for ansatte.

ALLIANCE+ tilbyr rengjøringstjenester til kontor, eiendom og hotell. Vi ordner alt fra den daglige rengjøring til tidvis rengjøring og særlige tjenester. For oss er rengjøring en faglig disiplin og et yrkesområde vi er stolte av. Vi har fokus på høy kvalitet, profesjonalisme og konkurransedyktige priser, der du vet hva du får for pengene. Gå på oppdagelse blant våre tjenester her og kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat.

Utvendig og innvendig vindusvask

Vi tilbyr selvfølgelig både utvendig og innvendig vindusvask, slik at det er pent og rent fra alle perspektiver. Er behovene for vindusvask innvendig og utvendig varierende, setter vi gjerne opp en avtale som tar høyde for det. Vi sender helst ut samme mannskapet hver gang, slik at de kjenner bygningen og arbeidsgangen.

Vi vasker vinduer året rundt og vasker gjerne på tidspunkter, hvor rengjøringen ikke er til bryderi for ansatte og kunder.

Vindusvask på abonnement

Vi tilbyr gjerne en abonnementsavtale, slik at vinduene alltid er flotte. Oppstår det uforutsett behov for ekstra vindusvask utover standardavtalen, kan du selvfølgelig kontakte oss slik at dere får rene vinduer raskest mulig. Hos ALLIANCE+ får dere en fleksibel og serviceinnstilt samarbeidspartner, dere kan stole på. Dere får også en fast kontaktperson, slik at kommunikasjonen går enkelt og greit og alle avtaler overholdes.

Vindusvask med proft utstyr

Outsourcer bedriften din vindusvask til ALLIANCE+, vil dere oppleve en profesjonell renholdspartner, som overholder avtaler og har stor bevissthet om kvalitet. Vi jobber effektivt og raskt med et ypperlig resultat som mål.

Profesjonelt utstyr og tilgang til oppgaven sikrer at kvaliteten står mål og at jobben blir raskt unnagjort. Våre medarbeidere er faglig dyktige og stolte og utfører arbeidet sitt med nøyaktighet og kvalitet. Vi jobber for å gjøre hverdagen enklere og bedre for bedrifter og kundene deres - derfor er våre medarbeider også serviceinnstilte og hyggelige.

Prisen på vindusvask

Kontakt oss for å få et tilbud på vindusvask og andre renholds- og driftsbehov. ALLIANCE+ tilbyr en rekke tjenester, som du kan lese mere om på vår nettside. Vi tar gjerne en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med de praktiske oppgavene. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for rengjøring og kontor- og eiendomstjenester i bedriften din med et pristilbud som avspeiler din løsning. ALLIANCE+ tilbyr også kantinedrift og catering til bedrifter av alle størrelser. Våre tjenester gir deg rom for fokus på din kjernevirksomhet.

Tilbake